Servicii online clienti

Ajutor utilizare

Vezi politica cookie-uri sau schimba setarile

Pentru a accesa serviciile online oferite de AQUAVAS SA Vaslui este necesara autentificarea.

1. Navigare

Aplicatia poate fi utilizata cu orice navigator internet (browser).

Daca intampinati dificultati la navigare, va rugam sa semnalati acest lucru utilizand pagina de contact, furnizand denumirea browerului si versiunea acestuia.


2. Creare cont

Crearea unui cont necesita sa furnizati o adresa de e-mail si sa alegeti un nume de utilizator care sa nu au mai fost utilizate pana la momentul crearii contului in aplicatie.

Adresa de e-mail este necesara pentru activarea contului, cat si pentru situatiile in care se uita parola. Adresa de e-mail nu este utilizata pentru alte notificari fara acordul utilizatorului.

Daca doriti sa accesati mai multe contracte, se va crea un singur cont si se vor urma pasii de la punctul 4 pentru toate contractele.


3. Am uitat parola / Resetare parola

In cazul in care ati uitat parola, resetarea acesteia se poate efectua din Schimbare parola. Sunt necesare furnizarea numelui utilizator si a adresei de e-mail.

Se genereaza o parola nou si este trimisa pe e-mail. Daca nu ajunge in 2-3 minute, va rugam sa verificati si folderul SPAM. In functie de setarile mailului dvs, unele e-mailuri pot ajunge in spam.


4. Contracte legate si identificare contracte noi

Nu se pot defini mai multe conturi folosind aceeasi adresa de e-mail. De contul dvs se pot atasa mai multe contracte. Pentru atasarea unui contract sunt necesare:
- numarul de factura si
- codul client.

Aceste informatii sunt afisate pe factura:

Contractele atasate de contul pe care sunteti autentificat se pot vizualiza din meniul Contracte
Atasarea unui contract nou se poate realiza apasand pe butonul .


sau


5. Facturi emise

Sunt afisate toate facturile pentru contractul selectat. Se poate vizualiza copia acestora apasand pe butonul . Poate necesita instalarea unei aplicatii care sa vizualizeze fisiere .PDF.

6. Situatia financiara

Sunt afisate toate facturile pentru contractul selectat si incasarile/tranzactiile aferente. Se poate vizualiza copia acestora apasand pe butonul . Poate necesita instalarea unei aplicatii care sa vizualizeze fisiere .PDF.

7. Citiri contoare

Citirile contoarelor se pot introduce doar in perioada de citiri, pentru luna pentru care se calculeaza productia si doar pentru contoarele comunicate. In restul zilelor, datele se pot doar vizualiza.

In cazul in care consumul calculat nu respecta mediile anterioare, citirile vor fi ignorate.